aanmelden@powderdays-foundation.org

De kankerstichting voor na de diagnose

Word vrijwilliger

ga mee als vrijwilliger tijdens een van onze outdoor weken

Op dit moment zijn de vrijwilligersposities voor de komende outdoor weken gevuld. Wel zijn we altijd op zoek om onze groep vrijwilligers uit te bereiden. Zou jij het leuk vinden om ons in de toekomst te helpen bij het neerzetten van een onvergetelijke outdoor ervaring? Hier onder vind je wat meer uitleg over de verschillende posities.

Fotograaf

Je bent onderdeel van een team dat een hele speciale week neerzet. Je legt de “Powder Days magic” vast in foto’s en film. Dit doe je zowel naast het water als op het water. Als je voldoende wildwater kajak ervaring hebt, vaar je tijdens het outdoor gedeelte in je eigen kajak. Soms vaar je voor ons uit om op een goede spot de actie op het water vast te leggen. Aan het eind van de dag zoek je de mooiste foto’s uit zodat we op de laatste avond een mooie slideshow kunnen laten zien. Daarnaast ben je ook bereid om mee te helpen met algemene klusjes.

Medisch vrijwilliger

Je bent onderdeel van een team dat een hele speciale week neerzet. Tijdens het outdoorgedeelte vaar je mee met de groep op een support raft. Als medisch vrijwilliger ben je een vraagbaak wat betreft medische zaken die de diagnose kanker met zich mee kan brengen. Je praat veel met de deelnemers en houdt in de gaten hoe ze er aan toe zijn. Je ondersteunt de leadstaf bij het nemen van beslissingen die te maken hebben met de gezondheid van de deelnemers. Verder ben je naast het water verantwoordelijk bij medische noodsituaties. Daarnaast ben je ook bereid om mee te helpen met algemene klusjes.

Algemene vrijwilliger

Als algemeen vrijwilliger ben je de verbinding tussen de deelnemers en de leadstaf. Je praat veel met de deelnemers en stelt ze op hun gemak als dat nodig is. Verder zul je veel helpen in de keuken, waarbij vooral het snijden van de groenten, het dekken van de tafels en het afwassen op het programma staan. Wanner het mogelijk is, ga je in een support raft met de deelnemers mee het water op.Help ons om Powder Days te laten groeien

Ben jij geïnteresseerd om als vrijwilliger mee te gaan tijdens een van onze outdoor-weken?