aanmelden@powderdays-foundation.org

De kankerstichting voor na de diagnose

Winterprogramma

Terug naar de sneeuw

Terwijl we terugkijken op een jaar vol innovatie en ontdekking, zijn we trots op de stappen die we hebben gezet om de betovering van winterse avonturen opnieuw te omarmen. Sinds onze oprichting in 2018, geïnspireerd door het succesvolle Amerikaanse model van First Descents, hebben we ons met volle overgave gericht op het creëren van kajakweken die onze deelnemers uitdagen en verbinden met de natuur en elkaar. Dit jaar hebben we echter onze activiteiten uitgebreid en zijn we teruggekeerd naar onze oorspronkelijke passie: de sneeuw.

In samenwerking met ons toegewijde kernteam hebben we de mogelijkheden verkend om een lang gekoesterde droom te realiseren: het aanbieden van een sneeuwweek die de essentie van onze Powder Days vangt. Centraal in deze week staan ijsklimmen en sneeuwschoenwandelen, activiteiten die niet alleen de uitdaging en het avontuur van onze evenementen belichamen, maar ook deelnemers de kans geven om de adembenemende schoonheid van ongerepte winterlandschappen te ervaren.

Voor mij (Paul) persoonlijk, als oprichter van de Powder Days Foundation, symboliseert deze nieuwe richting een belangrijke mijlpaal. Het is een terugkeer naar de persoonlijke groei die ik ervoer tijdens een seizoen als skileraar in Canada in 2012, en het versterkt de reden waarom we deze stichting hebben opgezet: om levens te transformeren en te verrijken door de kracht van avontuur.

We kijken uit naar een toekomst vol avontuur, verbinding en transformatie, en we zijn dankbaar voor alle mooie mensen en organisaties die daarbij op ons pad zijn gekomen!

We kijken uit naar een toekomst vol avontuur, verbinding en transformatie, en we zijn dankbaar voor alle mooie mensen en organisaties die daarbij op ons pad zijn gekomen!