aanmelden@powderdays-foundation.org

De kankerstichting voor na de diagnose

Word business partner

Jongvolwassenen zijn is al moeilijk genoeg zonder de diagnose kanker

Het is de fase in het leven waarin iemand zich als persoon ontwikkeld, zichzelf leert kennen en zijn of haar identiteit vorm geeft. U kunt zich wel voorstellen wat het doet met een jongvolwassenen als hij of zij in deze fase de diagnose kanker krijgt. Wij zijn er om hen te helpen, maar we kunnen het niet alleen..

Powder Days is dé kankerstichting in Nederland die is gericht op de “onbekende situatie” na de diagnose kanker. We organiseren outdoor weken waarin de jongvolwassenen samen met lotgenoten uit hun comfortzone stappen en samen uitdagingen aangaan. Ze kunnen hier ongedwongen ervaringen en verhalen met elkaar uitwisselen en op hun eigen niveau “succes” vinden.

Wetenschappelijk onderzoek door de universiteit van Michigan heeft aangetoond dat deze programma’s het lichaamsbeeld, eigenwaarde, en compassie voor jezelf verbeteren. Daarnaast was een vermindering in gevoelens van depressie, eenzaamheid en vermoeidheid waar te nemen

Om de jongvolwassenen (gratis) te kunnen laten deelnemen aan deze week hebben wij hulp nodig. Hulp in de vorm van geld. Hulp in de vorm van natura. Of hulp in iedere mogelijke vorm van samenwerking. U kunt op uw manier betrokken zijn bij het project waarin jongvolwassenen met de diagnose kanker worden geholpen bij het vinden van een nieuw “normaal”.

Heeft u interesse om de synergie tussen uw bedrijf/organisatie en Powder Days te bespreken? Wij komen graag met u in contact. Vul het formulier in en wij komen bij u terug.

Hartelijk dank namens alle deelnemers, vrijwilligers en ons als organisatie.

Business partner raad van advies

Guus Schrama maakt, naast zijn rol als personal trainer, deel uit van de Raad van Advies van stichting Powder Days. Zijn connectie met Powder Days ontstond via de locatie waar de kajakweken plaatsvinden: Cimmaron. Hier heeft Guus eerder als instructeur gewerkt. In 2023 nam Guus als vrijwilliger deel aan een kajakweek van Powder Days.

Als ervaren personal trainer begrijpt Guus de waarde van avontuurlijke en uitdagende activiteiten voor jongvolwassenen die met kanker te maken hebben (gehad). In zijn dagelijkse werk begeleid hij mensen naar persoonlijke groei en het overwinnen van obstakels, wat aansluit bij de missie van Powder Days om deze jongeren te ondersteunen.

Als lid van de Raad van Advies kan Guus zijn inzichten uit het ondernemerschap benutten om (strategisch) advies te geven aan Powder Days. Ook zal hij zijn netwerk gebruiken om nieuwe kansen en steun te creëren voor de stichting.

Contactformulier