aanmelden@powderdays-foundation.org

De kankerstichting voor na de diagnose

Word business partner

Jongvolwassenen zijn is al moeilijk genoeg zonder de diagnose kanker

Het is de fase in het leven waarin iemand zich als persoon ontwikkeld, zichzelf leert kennen en zijn of haar identiteit vorm geeft. Je kunt je wel voorstellen wat het doet met een jongvolwassenen als hij of zij in deze fase de diagnose kanker krijgt. Wij zijn er om hen te helpen, maar we kunnen het niet alleen..

Powder Days is dé kankerstichting in Nederland die is gericht op de “onbekende situatie” na de diagnose kanker. We organiseren outdoor weken waarin de jongvolwassenen samen met lotgenoten uit hun comfortzone stappen en samen uitdagingen aangaan. Ze kunnen hier ongedwongen ervaringen en verhalen met elkaar uitwisselen en op hun eigen niveau “succes” vinden.

Wetenschappelijk onderzoek door de universiteit van Michigan heeft aangetoond dat deze programma’s het lichaamsbeeld, eigenwaarde, en compassie voor jezelf verbeteren. Daarnaast was een vermindering in gevoelens van depressie, eenzaamheid en vermoeidheid waar te nemen

Om de jongvolwassenen (gratis) te kunnen laten deelnemen aan deze week hebben wij hulp nodig. Hulp in de vorm van geld of hulp in iedere mogelijke vorm van samenwerking. Je kunt op jouw manier betrokken zijn bij het project waarin jongvolwassenen met de diagnose kanker worden geholpen bij het vinden van een nieuw “normaal”.

Heb je interesse om de synergie tussen jouw bedrijf/organisatie en Powder Days te bespreken? Wij komen graag met je in contact. Vul het formulier in en wij komen bij je terug.

Hartelijk dank namens alle deelnemers, vrijwilligers en ons als organisatie.

Contactformulier