aanmelden@powderdays-foundation.org

De kankerstichting voor na de diagnose

Raad van Advies

Powder days - Raad van advies

Als groeiende organisatie hebben wij vanaf 2023 een Raad van Advies. 

De Raad van Advies is er om ons verder te helpen met strategische en tactische inzichten. Guus Schrama en Sanne Welzen hebben zich beiden als vrijwilliger ingezet bij één van de Powder Days weken en zullen ons ondersteunen met hun inzichten uit het ondernemerschap en hun netwerk.

Guus Schrama maakt, naast zijn rol als personal trainer, deel uit van de Raad van Advies van stichting Powder Days. Zijn connectie met Powder Days ontstond via de locatie waar de kajakweken plaatsvinden: Cimmaron. Hier heeft Guus eerder als instructeur gewerkt. In 2023 nam Guus als vrijwilliger deel aan een kajakweek van Powder Days.

Als ervaren personal trainer begrijpt Guus de waarde van avontuurlijke en uitdagende activiteiten voor jongvolwassenen die met kanker te maken hebben (gehad). In zijn dagelijkse werk begeleid hij mensen naar persoonlijke groei en het overwinnen van obstakels, wat aansluit bij de missie van Powder Days om deze jongeren te ondersteunen.

Als lid van de Raad van Advies kan Guus zijn inzichten uit het ondernemerschap benutten om (strategisch) advies te geven aan Powder Days. Ook zal hij zijn netwerk gebruiken om nieuwe kansen en steun te creëren voor de stichting.

Sanne Welzen ontdekte Stichting Powder Days toen hij, samen met goede vriend en personal trainer Guus Schrama, bij Cimarron op bezoek was en zij met enthousiasme over de Powder Days weken vertelde. De interesse was gewekt om te helpen. In 2022 nam hij als vrijwilliger deel aan een kajakweek, waar hij jongeren (met of na kanker) zag transformeren en opbloeien. De combinatie van jezelf fysiek en mentaal uitdagen in de natuur is iets waar Sanne sterk in gelooft en actief wil blijven ondersteunen.  

Uit deze kajakweek is een rol in de Raad van Advies bij stichting Powder Days voortgekomen. Als Partner bij Deloitte staat Sanne bekend om zijn expertise in het transformeren van bedrijven door innovatieve HR-strategieën. Zijn resultaatgerichte aanpak sluit goed aan bij de doelen van Powder Days.

In zijn rol in de Raad van Advies biedt Sanne strategisch en commercieel advies en brengt hij zijn uitgebreide netwerk in verbinding met de stichting. Zijn toewijding om zijn zakelijke expertise te benutten voor een sociaal doel, heeft al de eerste resultaten geboekt en beloofd een waardevolle structurele samenwerking te worden.