aanmelden@powderdays-foundation.org

De kankerstichting voor na de diagnose


Programma's

Powder days weken 2023

Na wederom een succesvol jaar gaan wij ons inzetten om ook in 2023 Powder Days weken te organiseren! We willen dit jaar maarliefst 4 weken naar Zuid Frankrijk afreizen, te weten:

  1. Zaterdag 26 augustus t/m zaterdag 2 september
  2. Zaterdag 9 september t/m zaterdag 16 september
  3. Zaterdag 16 september t/m zaterdag 23 september
  4. Zaterdag 23 september t/m zaterdag 30 september

Je kunt je hier inschrijven voor de programma’s in 2023. Vul het formulier via de knop ‘Ik wil mee’ onder de foto in, zodat wij daarna zo spoedig mogelijk contact met je kunnen opnemen.

Hoe ziet zo een Avontuur eruit?

Een week lang wildwater kajakken in de Franse Alpen. Voor dit avontuur is geen kajakervaring vereist en wordt rekening gehouden met ieders energielevel. Onder begeleiding van een ervaren outdoor team en (medische) vrijwilligers stap je uit je comfortzone en ga je samen met je lotgenoten de uitdaging aan. Naast het kajakken zorgen (kampvuur)gesprekken en rituelen voor extra mooie momenten en bezinning. Onderstaande youtube video van Elise geeft goed weer hoe zo’n week eruit ziet.

WIl jij dit Avontuur met ons beleven?

Ben jij tussen de 18 en 39 jaar en heb jij in deze levensfase de diagnose kanker gehad? Wil jij samen met anderen de kracht van outdoor avontuur op herstel en verwerking ervaren? Meld je dan nu aan!