aanmelden@powderdays-foundation.org

De kankerstichting voor na de diagnose


Programma's

Powder days weken 2024

Sommigen hebben zich al enige tijd geleden aangemeld, de ander wat recenter. Wat wij even wilden laten weten is dat we jullie niet vergeten zijn!

Momenteel zijn we alweer druk bezig met de organisatie voor 2024! Het staat nog zeker niet vast, maar we hebben de intententie om weer 4 weken te organiseren.

Vermoedelijk:

  1. Zaterdag 24 augustus t/m zaterdag 31 augustus
  2. Zaterdag 7 september t/m zaterdag 14 september
  3. Zaterdag 14 september t/m zaterdag 21 september
  4. Zaterdag 21 september t/m zaterdag 28 september

In januari komen wij weer bij jullie op de lijn en pas dan zal het inschrijfproces echt gaan starten. Dus nog even geduld! Maar we wilden deze informatie alvast met jullie delen.

Je kunt je nu wel alvast opgeven voor het programma in 2024. Vul het formulier via de knop ‘Ik wil mee in 2024’ onder de foto in, om jezelf op de potentiële deelnemerslijst te plaatsen voor volgend jaar.

Hoe ziet zo een Avontuur eruit?

Een week lang wildwater kajakken in de Franse Alpen. Voor dit avontuur is geen kajakervaring vereist en wordt rekening gehouden met ieders energielevel. Onder begeleiding van een ervaren outdoor team en (medische) vrijwilligers stap je uit je comfortzone en ga je samen met je lotgenoten de uitdaging aan. Naast het kajakken zorgen (kampvuur)gesprekken en rituelen voor extra mooie momenten en bezinning. Onderstaande youtube video van Elise geeft goed weer hoe zo’n week eruit ziet.

WIl jij dit Avontuur met ons beleven?

Ben jij tussen de 18 en 39 jaar en heb jij in deze levensfase de diagnose kanker gehad? Wil jij samen met anderen de kracht van outdoor avontuur op herstel en verwerking ervaren? Meld je dan nu aan!