Covid 19 Update: Programma’s van 2020 verplaatst naar 2021. Wil jij jouw interesse voor het seizoen 2021 doorgeven? Wacht dan niet langer.

Hoe ziet zo'n outdoor avontuur eruit?

Een week lang wildwater kajakken in de Franse Alpen. Voor dit avontuur is geen kajakervaring vereist en wordt rekening gehouden met ieders energielevel. Onder begeleider van een ervaren outdoor team en medische vrijwilligers stap je uit je comfort zone en ga je samen met je lotgenoten de uitdaging aan. Naast het kajakken zorgen (kampvuur)gesprekken en rituelen voor extra mooie momenten en bezinning.

Wil jij dat avontuur met ons beleven?

Ben jij tussen de 18 en 39 jaar en heb jij in deze levensfase de diagnose kanker gehad? Wil jij samen met anderen de kracht van outdoor avontuur op herstel en verwerking ervaren? Meld je dan nu aan!

Covid 19 Update:

Met een enorme brok in onze keel en flinke tegenzin hebben we in onze afgelopen vergadering moeten besluiten dat de Powder Days weken in 2020 niet door kunnen gaan. Deze weken verplaatsen wij naar 2021.

We hebben verschillende scenario’s geprobeerd uit te werken, maar geen van deze scenario’s voldoet aan de wensen van veiligheid en sfeer die wij voor ogen hebben. Met name de reis náár Frankrijk en een groep kwetsbare personen ver weg van Nederland heeft ons doen besluiten dat dit onverantwoord is. Nogmaals wij balen hier enorm van!

Welke kosten zijn hieraan verbonden?

Powder Days biedt gratis outdoor avontuur aan! Een week lang in het prachtige verblijf Maisson Cimarron met een echt Frans ontbijt, lunch op het water en elke avond diner om naar uit te kijken. En natuurlijk een hele week lang vol avontuur en gave momenten in je kajak en op het vaste land.

Houdt er rekening mee dat onze bijdrage voor de reiskosten niet kosten dekkend zullen zijn. Wij vergoeden € 150,- voor de reis. We raden aan om te reizen met het vliegtuig, maar indien je liever zelf met de auto of trein reist kan dat ook.