aanmelden@powderdays-foundation.org

De kankerstichting voor na de diagnose

Programma's

Powder days weken 2024

Ook dit jaar organiseren we weer vier Powder Days weken!

De 2024 weken

  1. Zaterdag 24 augustus t/m zaterdag 31 augustus
  2. Zaterdag 7 september t/m zaterdag 14 september
  3. Zaterdag 14 september t/m zaterdag 21 september
  4. Zaterdag 21 september t/m zaterdag 28 september

Powder Days winterprogramma

In samenwerking met ons toegewijde kernteam hebben we de mogelijkheden verkend om een lang gekoesterde droom te realiseren: het aanbieden van een sneeuwweek die de essentie van onze Powder Days vangt. Centraal in deze week staan ijsklimmen en sneeuwschoenwandelen, activiteiten die niet alleen de uitdaging en het avontuur van onze evenementen belichamen, maar ook deelnemers de kans geven om de adembenemende schoonheid van ongerepte winterlandschappen te ervaren.

Je kunt je nu opgeven voor het programma 2024

Vul het formulier via de knop ‘Ik wil mee in 2024’ onder de foto in, om jezelf op de potentiële deelnemerslijst te plaatsen.

Hoe ziet zo een Avontuur eruit?

Een week lang wildwater kajakken in de Franse Alpen. Voor dit avontuur is geen kajakervaring vereist en wordt rekening gehouden met ieders energielevel. Onder begeleiding van een ervaren outdoor team en (medische) vrijwilligers stap je uit je comfortzone en ga je samen met je lotgenoten de uitdaging aan. Naast het kajakken zorgen (kampvuur)gesprekken en rituelen voor extra mooie momenten en bezinning. Onderstaande youtube video van Elise geeft goed weer hoe zo’n week eruit ziet.

WIl jij dit Avontuur met ons beleven?

Ben jij tussen de 18 en 39 jaar en heb jij in deze levensfase de diagnose kanker gehad? Wil jij samen met anderen de kracht van outdoor avontuur op herstel en verwerking ervaren? Meld je dan nu aan!