aanmelden@powderdays-foundation.org

De kankerstichting voor na de diagnose

Help ons met je donatie

Jouw donatie helpt echt!

Met jouw donatie kunnen jongeren die kanker hebben (gehad) een week lang outdoor avontuur beleven. Onderzoek bewijst dat outdoor avontuur helpt bij het verbeteren van hun lichaamsbeeld en eigenwaarde. Zo maak jij het verschil in het leven van deze jongeren. Wij draaien voor 100% op donaties.

Wat doen we met jouw donatie?

In 2024 willen we in 4 weken 60 deelnemers laten meedoen aan dit geweldige avontuur. Hiervoor hebben we minimaal €65.000 nodig. En daar kan jij bij helpen! De deelnemerslijst is overigens al aardig vol! Elke bijdrage, groot of klein, is waardevol!

99% van jouw donatie gaat naar het organiseren van de outdoor weken.

Alvast bedankt namens alle deelnemers

“Ik wil de sponsoren ontzettend bedanken voor het mogelijk maken van deze fantastische week.”

“Geweldig dat jullie dit voor ons mogelijk maken! Het is niet in woorden te omschrijven hoe bijzonder en speciaal deze week was.”

“Oh, ik zou hen het liefst in de armen willen springen en hen een hele dikke knuffel willen geven!! 😀 1000x dank is nog niet genoeg!!”

Waarom zou je doneren?

Tijdens een outdoor week stappen de deelnemers uit hun comfortzone. Het verleggen van hun persoonlijke grenzen helpt om het vertrouwen in jezelf en je lichaam weer terug te krijgen. Daarnaast helpt deze outdoor week om de uitdagingen die bij het ziekteproces horen beter te accepteren.

Uit onze enquêtes blijkt

"Terug naar normaal bestaat niet
Je moet leren een nieuw normaal te vinden"

verhaal van powderdays

Het begon met een jeugddroom
Paul Rhebergen, initiatiefnemer van Powder Days Foundation, werd in augustus 2007 op 22 jarige leeftijd geconfronteerd met Acute Lymfatische Leukemie. Na een stamceltransplantatie verliet hij in 2008 het ziekenhuis . Na zijn studie in 2011 besloot hij om zijn jeugddroom te volgen. Skileraar worden! Hij ging buiten de gebaande paden en vertrok naar Canada en werd gecertificeerd skileraar.

Leven in het moment
Dat seizoen skiën, de uitdagingen en de kameraadschap op de berg gaf een enorme ‘boost’ om weer vol te gaan voor alle mooie dingen in het leven. Deze ervaringen zou ik door middel van de ‘Powder Days Foundation’ en het organiseren van ski- en andere outdoor   evenementen willen delen met kankerpatiënten en andere overlevenden van kanker. Anderen helpen ‘het moment’ en het leven te vieren.

Maak het verschil

In 2024 gaan wij weer voor 4 weken.

Help mee!