Van 21 t/m 28 september 2019 organiseren we een wildwater kajakweek met Powder Days! We gaan wildwater kajakken in de Haute Alpes in Frankrijk. Cimarron zal ons begeleiden met het kajakken en de accommodatie verzorgen.  Het programma is opgebouwd volgens het concept van ons voorbeeld First Descents.

Voor wie?
Jong volwassenen die in de leeftijd van 18-39 de diagnose kanker hebben (gehad) en de kracht van outdoor avontuur op herstel en verwerking samen met anderen wil beleven.

Wie kunnen er mee?Net als ons voorbeeld First Descents geloven wij dat elke jong volwassene die pech heeft gehad gratis een 1ste outdoor avontuur verdient. In Nederland zijn dat rond de 3500 personen per jaar. Met de ondersteuning van Stichting Roparun en het C.J Vaillant fonds kunnen we deze eerste week aanbieden. Op dit moment zijn we in gesprek met verschillende partijen om meer programma’s op de kaart te zetten en door te groeien naar een first come first served model. In deze week is er ruimte voor 15 deelnemers. De mensen die nu niet mee kunnen, komen op de wachtlijst en worden voor de volgende programma’s uitgenodigd.

Wat zijn de kosten?
De week zelf is helemaal gratis. Hierbij inbegrepen zijn de kajaklessen, het materiaal, de overnachtingen en het eten. Vanuit Powder Days kunnen we een bijdrage aan de reiskosten aanbieden van 150,- euro. Het restant van de reiskosten zijn voor eigen rekening. Mocht dit een onoverkomelijk probleem zijn, horen wij dit graag. Dan kunnen we samen gaan zoeken naar een goede oplossing.