aanmelden@powderdays-foundation.org

De kankerstichting voor na de diagnose

Iris (31)

Iris (31)

“Bedankt voor de steun. Door organisaties zoals die van jullie kunnen stichtingen zoals Powder days bestaan. Ik voel me veel meer in contact met mezelf na de week. En de steun die ik van de groep heb ervaren, die hecht is geworden door alle activiteiten die we gedaan hebben, is geweldig. Ook het kajakken als activiteit staat zo mooi symbool voor het hele ziektetraject en het herstel erna. Daarnaast krijg je meer vertrouwen in jezelf en je energie doordat je ziet dat je een intensieve outdoor activiteit gewoon aankan”

“Door de Powderdays week heb ik meer vrede gevonden in het feit dat je soms tegen dingen aan kan lopen door de diagnose en dat het oké is om je daar naar bij te voelen.”

“Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. En dat gevoel van ‘je bent niet alleen’ en dan vooral in het hebben gehad van kanker, doordat je ziet dat iedereen tegen vrij vergelijkbare dingen aanloopt, is heel fijn. Ik denk dat ik ‘lichter’ thuis ben gekomen dan ik een week geleden vertrok.”