logo-powder-days

Powder Days is een ‘for purpose’ ANBI organisatie.

Why?

“Powder Days gelooft dat mensen geraakt door kanker energie, zelfvertrouwen en kracht krijgen van het aangaan van positieve uitdagingen die niet vanzelfsprekend of alledaags zijn.”

Whypowderdays

How?

Powder Days laat mensen breken met ‘kanker’ door in een outdoor omgeving zowel lichaam als geest op een positieve en sportieve wijze uit te dagen. Dit geeft zelfvertrouwen en de mindset om elke volgende uitdaging in het leven aan te gaan.

What?

Powder Days organiseert uitdagende, outdoor challenge-weken in een buitengewone omgeving waar mensen geraakt door kanker hun grenzen verleggen en de uitdaging met zichzelf, hun lichaam en elkaar op een positieve en sportieve wijze aangaan

Bestuur en beloningsbeleid

Het bestuur bestaat uit Paul Rhebergen (oprichter & penningmeester), Ivette Boogaard (algemeen bestuur) en Jegor Chamrai (secretaris).

Anne Rhebergen heeft haar positie in Q1 2017 opgegeven voor opvolging aan Eva.
Bridget Simpkins heeft haar positie in Q1 2018 opgegeven voor opvolging aan Jegor.
Eva Helmich heeft haar positie in Q2 2018 opgegeven voor opvolging aan Ivette

De leden van het bestuur ontvangen voor hun werkzaamheden als lid van het bestuur geen andere beloning dan een niet-bovenmatige onkostenvergoeding. De leden van het bestuur kunnen voor uitvoerende werkzaamheden een niet-bovenmatige vergoeding ontvangen.

De statuten:

Afschrift Akte van Oprichting Stichting Powder Days Foundation

Het beleidsplan en financieel overzicht

Het beleidsplan 2017-2020
Financiële resultaten 2017
Financiële resultaten 2018

Algemene gegevens

RSIN: 854410077
Vestigingsplaats: Willem de Zwijgerlaan 353-1, 1055RB Amsterdam.