Good things come in threes

Wat waren wij als organisatie en als deelnemers blij dat we afgelopen jaar weer drie Powder Days weken konden organiseren. Dankzij onze partners, sponsoren en jullie donaties hebben wij de mogelijkheid om zoveel mogelijk AYA’s te ondersteunen bij het vinden van hun nieuwe normaal. Afgelopen jaar hebben 36 AYA’s aan onze weken kunnen deelnemen.

Ook dit jaar willen wij voor de derde keer Powder Days weken organiseren. Op dit moment kunnen wij al twee weken organiseren, maar wij gaan voor drie weken!

Om dit doel te halen willen we samen met jullie drie weken lang geld ophalen in de derde maand van het jaar.

Hoe kun jij helpen? 
Door te doneren, familie of vrienden te vragen om te doneren of door ons te helpen met de altijd succesvolle emballage actie. Je kan ons op formulier op deze pagina vinden.

Good things come in threes!

Het opgehaalde campagne bedrag: €547,73

Wil jij Stichting Powder Days Foundation steunen met jouw donatie? Geweldig! 

Stichting Powder Days Foundation is een ANBI stichting, waardoor giften aan ons aftrekbaar zijn van de belasting. Jouw bijdrage, groot of klein, is waardevol!

99% van jouw donatie gaat naar het organiseren van de outdoor weken

Giften kunnen direct worden overgemaakt naar:
NL08 RABO 0300 6808 99 tnv Stichting Powder Days Foundation.

Powder Days 3
Powder Days 3
Powder Days 3

De organisatie van de Powder Days weken is ieder jaar weer een nieuwe uitdaging voor ons. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers werken wij hard om de stichting te laten groeien en de programma’s te verbeteren.

Het werk wordt altijd weer beloond als we zien wat deze weken betekenen voor de AYA’s die hebben deelgenomen. Het is daarom dat elke week telt. Momenteel kunnen wij 2 weken organiseren in 2022 en dat is super mooi, maar wij gaan voor de drie om die extra 10-15 AYA’s de kans te bieden om met ons mee op life-changing avontuur te gaan!

We willen iedereen bedanken die hierin zijn steentje in wilt bijdragen!

Paul & Jegor

Powder Days 3
Powder Days 3
Powder Days 3

Op zoek naar bedrijven en/of organisaties voor financiële steun

Om verder te groeien als organisatie zijn wij op zoek naar meerdere bedrijven & organisaties die ons financieel willen steunen. Op deze manier worden wij minder afhankelijk van een kleine groep donateurs en kunnen we uiteindelijk steeds meer weken organiseren.

Happy emballage actieEmballage actie

Help ons door in jouw supermarkt een emballage actie op te starten! Je kunt gebruik maken van deze formulieren: 

Formulier Doneer knop of Formulier Bonnen 

Schone shedel

Blog – Deelnemer ervaring

Door de overtuiging van een lotgenoot schreef ik me in, ik had nog nooit gevlogen en had toch wel een gezonde dosis schrik om deze week aan te gaan. Door mijn kanker kreeg ik op men 18 jaar een prothese in men rechterknie. Dit maakte me enorm onzeker. Ik had al heel lang het gevoel dat sporten er niet meer in zat voor me. En dat ik de adrenaline die ik op men BMX voelde nooit meer zou ervaren. Ik  schreef me in en was verbaasd dat ik mee kon gaan, na wat extra telefoontes  werd ik gerustgesteld dat ik me geen zorgen moest maken over men beperking, wat ik uiteraard wel deed. Met trillende beentjes begon ik aan het avontuur. 

Wat volgde was echt een memorabele week .De connectie die ik al vanaf het begin voelde, gaf me dirrect een gerust gevoel. Ik was nog altijd bang. Maar voelde me zo verbonden met de mensen om me heen en wist dat ik er niet alleen voor stond. Het was zo mooi om te ervaren hoe iedereen elkaar motiveerde om samen onze grenzen te verleggen. De kracht die je uit de groep krijgt is zo sterk. Ik heb nooit durven dromen dat ik dit ging kunnen. Maar de angst maakte al snel plaats voor hetgene wat ik zo had gemist. De kick die je krijgt door mee te gaan met de stroming en de kracht van de natuur te voelen is iets dat me altijd zal bijblijven. Deze week heeft me doen openbloeien als persoon en heeft me terug vertrouwen gegeven in het lichaam dat ik nu heb. Ik ben de instructeurs, powder days crew en deelnemers hiervoor eeuwig dankbaar.

Niels