Help ons om Powder Days te laten groeien!

Vrijwilliger fondsenwerving

In deze rol ga je je bezig houden met het opzetten van een realistisch fondsenwerving strategie/plan voor de komende 3 tot 5 jaar. Ook ondersteun je in de uitvoering hiervan. Deze taken kunnen vanaf huis gedaan worden. Ook als je jouw expertise op een andere manier wil inzetten komen we graag in contact. Klik hier om via Independent Recruiters met ons in contact te komen.

Vrijwilliger Marketing & Communicatie

In deze rol ga je je bezig houden met het opzetten van een marketingcommunicatie strategie/plan voor het komende jaar. Ook ondersteun je in de uitvoering hiervan. Deze taken kunnen vanaf huis gedaan worden. Ook als je jouw expertise op een andere manier wil inzetten komen we graag in contact. Klik hier om via Independent Recruiters met ons in contact te komen.

Ga als vrijwilliger mee op 1 week

Op dit moment zijn we op zoek naar de volgende  profielen om met 1 van onze weekprogramma’s in 2019 mee te gaan. De weken zijn 24 augustus – 31 augustus, 31 augustus – 7 september, en (onder voorbehoud) 21 tot 28 september.

Fotograaf / filmer
Kok en assistent
Algemene vrijwilliger

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in een van deze posities of kun je op een andere manier iets betekenen? Neem dan contact op met Paul op Paul@powderdays-foundation.org