Weekend Sneeuw in Sauerland 2015

Samen met Jongeren en Kanker en een aantal AYA’s van het Radboud ziekenhuis organiseren we een weekend voor jongeren met kanker in de sneeuw van 6 t/m 8 maart 2015.

We hebben een groot huis geregeld in het Duitse Sauerland nabij de skigebieden. Vervoer per toeringcar vanuit Nijmegen, catering, materiaal (voor wie dit nodig heeft), skipassen en skileraren worden geregeld. Het enige dat je zelf mee moet nemen is geschikte kleding en goede zin! We hebben plaats voor ongeveer 25 deelnemers.sauerland

Ook als je niet wilt of kunt skiën ben je van harte welkom om mee te gaan, we zullen dan een alternatief programma voor de zaterdag regelen. Het gaat er vooral om dat we een mooi lotgenotenweekend met elkaar beleven.

Heb je zin om mee te gaan? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar:activiteiten [at] aya4net [dot] nl. Je ontvangt dan aanvullende info van ons en wij willen graag wat aanvullende info van jou.

Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage van 50 Euro aan de deelnemers gevraagd. Deze willen we zo laag mogelijk maken en daarom zijn we nog op zoek naar aanvullende sponsoring. Dus ben of ken je nog iemand of bijvoorbeeld een bedrijf, stichting of andere organisatie die een bijdrage wil doen voor dit weekend, laat hem / haar dan contact met ons opnemen via: activiteiten [at] aya4net [dot] nl.

Groeten,
Julian, Petra, Joan (AYA) Paul (Powderdays) en Chantal (SJK).

powayasjk