Powder Days blog

k-AYA-kken

Blup, blup, brrr… voor de vijfde keer die dag steek ik mijn hoofd boven het koude water van de Durance uit. Alweer omgeslagen. Zo. Dit was het. Ik heb kennis gemaakt met het wildwaterkajakken, hartstikke leuk, maar nu is het genoeg. Laat mij maar hardlopen en door onherbergzame terreinen wandelen.…...

Read more

Ik ben zo blij dat ik ben mee gegaan!

Toen ik voor het eerst hoorde over de kajakweek in Zuid-Frankrijk die Powder Days organiseert voor jonge mensen geraakt door kanker, was mijn eerste gedachte: ‘Wat vet, een gratis outdoor vakantie met lotgenoten!’ Direct gevolgd door: ‘Een week met allemaal jonge kankerpatiënten, is dat wel leuk? Kan ik de verhalen…...

Read more

Succesvolle eerste wildwater kajakweek in “Les Haute Alpes”

In september hebben we onze eerste wildwater kajakweek georganiseerd. Het is een onvergetelijke week geworden. We verbleven een week lang in het schitterende “Maison Chabardès”, de thuisbasis van Cimarron in de Haute Alpes in Frankrijk. Tijdens deze week hebben we verschillende trajecten gevaren van de Durance en de beneden loop…...

Read more

Wildwater varen in de Hautes Alpes

Van 1 tot en met 8 september organiseren we het 1ste weekprogramma met Powder Days! We gaan wildwater varen in de Haute Alpes in Frankrijk. Lees hier meer en geef je op!...

Read more

De kracht van Outdoor Avontuur: Ontdek Kitesurfen 2017

In samenwerking met Antix Sports organiseren we een kennismakingsdag Kitesurfen. Deze dag staat gepland op zaterdag 23 september. Klik hier om meer over deze dag te lezen...

Read more

Leuke blogs ski weekend 2016 & 2015

Lees hier een leuke blog van deelnemer Rebecca van het ski weekend 2016 En hier de blog van deelnemer Marike van het ski weekend 2015    ...

Read more

Het Avontuur gaat verder!

Hallo allemaal, Welkom op de Powder Days Foundation website en leuk dat je dit artikel leest. Het avontuur gaat verder… Nadat ik hersteld was van mijn stamceltransplantatie en toen ik mijn master had afgerond besloot ik een jeugddroom te achtervolgen en te kijken of ik een seizoen skileraar kon worden…..…...

Read more