Bestuur

Het bestuur van Powder Days bestaat  uit 3 personen. Op dit moment bestaat het bestuur uit: Paul Rhebergen, Jegor Chamrai en Ivette Boogaard.

Paul Rhebergen

Sinds mijn diagnose acute leukemie op mijn 21ste (in 2007) is mijn leven compleet veranderd. Na zware behandelingen en veel geluk kon ik in 2010 een jeugddroom achtervolgen en skileraar worden in Canada. Na dat jaar skiën merkte ik dat ik veranderd was. Door elke dag in de natuur te zijn en uitdagende dingen te doen kreeg ik meer zelfvertrouwen, was ik minder snel moe en herontdekte ik weer de passie voor het leven. Na mijn 1ste echte baan als consultant besefte ik dat ik meer wilde doen met mijn verleden en heb ik Powder Days opgezet naar voorbeeld van First Descents
DSC02801
surf resized

Jegor Chamrai

Op 31 december 2015 ben ik gediagnosticeerd met een hersentumor op mijn 24e. Een ontzettende schok voor mijn familie omdat ik zo jong was maar ook omdat mijn vader op dat moment ongeneeslijk ziek was door kanker. Na mijn operatie twee maanden later heb ik besloten om elk moment dat ik leef volledig te proberen benutten. Dat betekent concreet voor mij activiteiten doen waar ik bang voor ben, liefdevol zijn naar mijn naasten maar vooral ook zelf proberen van alles te genieten.
In de zomer van 2016 heb ik bij een AYA dag een workshop gevolgd die werd gegeven door Paul. Paul liet hierbij een filmpje zien van First Descents. Dit filmpje inspireerde mij zo erg dat ik mij heb aangemeld voor een outdoor adventure programma van First Descents in de USA. Ik heb tijdens deze week persoonlijk meegemaakt wat voor een positieve impact zo een week op mij heeft gehad. Ik wil dit positieve gevoel ook overbrengen naar Europese AYA’s. Daarom ben ik ontzettend gemotiveerd om een soortgelijk concept op te kunnen zetten in Nederland
jegor bestuur

Ivette Boogaard

Kajacken is al meer dan 20 jaar mijn passie en speelt een grote rol in mijn leven. Toen ik hoorde van First Descents was ik positief verrast door het concept en heb ik mij opgegeven als vrijwilliger. In 2016 ben ik met hun weggeweest en het was een fantastische ervaring! Ik ben in het bestuur van Powder Days gestapt om deze ervaring ook in Nederland neer te zetten.