Wildwater varen in de Haute Alpes

Van 1 tot en met 8 september organiseren we het 1ste weekprogramma met Powder Days! We gaan wildwater varen in de Haute Alpes in Frankrijk. Cimarron zal ons begeleiden met het kajakken en de accommodatie verzorgen.  Het programma is opgebouwd volgens het concept van ons voorbeeld First Descents.

Voor wie?
Jong volwassenen die in de leeftijd van 18-39 de diagnose kanker hebben (gehad) en de kracht van outdoor avontuur op herstel en verwerking samen met anderen wil beleven.

Wie kunnen er mee?
Net als ons voorbeeld First Descents geloven wij dat elke jong volwassene die pech heeft gehad gratis een 1ste outdoor avontuur verdient. In Nederland zijn dat rond de 3500 personen per jaar. Met de ondersteuning van Stichting Roparun en het C.J Vaillant fonds kunnen we deze eerste week aanbieden. Op dit moment zijn we in gesprek met verschillende partijen om meer programma’s op de kaart te zetten en door te groeien naar een first come first served model. Voor dit 1ste programma selecteren wij vanuit Powder Days  12 deelnemers. De mensen die nu niet mee kunnen, komen op de wachtlijst en worden voor de volgende programma’s uitgenodigd.

Inschrijven

1. Met dit formulier kan je jezelf opgeven en jouw motivatie om mee te gaan met ons delen. Ook vragen we je contactgegevens en meer informatie. We gaan hier uiteraard zorgvuldig en vertrouwelijk mee om.
2. Op basis van de aanmeldingen zullen we uiterlijk half juli besluiten wie er definitief mee kunnen met dit eerste programma.
3. Nadat je geselecteerd wordt verwachten we nog wel dat je in samenwerking met je behandelend arts overlegt en zijn/haar goedkeuring krijgt voor deelname aan het programma. Ook zullen we je aanvullende details over het eten en vervoer geven.