Vacatures

logo-powder-days

Blink jij ergens enorm in uit? Houd jij van avontuur, ben je geboren organisatietalent of een expert in bloggen? Heb je daarnaast raakvlakken met onze doelgroep (jong volwassenen geraakt door kanker)? Zet dan je talent in voor Powder Days!

Op dit moment zijn we op zoek naar de volgende (op vrijwillige basis) profielen. Bij voorkeur woonachtig in de omgeving Amsterdam, overleg en planning vind meestal plaats op vrijdagen.

Bestuurslid

We zijn op zoek naar mensen die een algemene secretaris of penningmeesterfunctie willen vervullen.

Communicatie / PR / Social media

We zijn op zoek naar mensen die affiniteit hebben met social media, communicatie en PR. Denk aan Facebook, Twitter en eventueel blogs op de website.  Mocht je daarbij ook WordPress ervaring hebben om de website een frisse “look en feel” te geven dan is dat helemaal welkom.

Fondsenwerving

We zijn op zoek naar mensen die zelfstandig op zoek willen gaan naar mogelijke partnerships, sponsoren en fondsen voor de financiering van de programma’s die PowderDays wil aanbieden.

Beleidsplan Powderdays 2017-2020

Powder Days is inmiddels een stichting met een ANBI status. Met het bestuur en team willen we het volgende beleidsplan vervullen.

 Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in een van deze posities of kun je op een andere manier iets betekenen? Neem dan contact op met Paul op Paul@powderdays-foundation.org